Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kjeld Thorbjørn stopper på DR Nordjylland
Fredag 8. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I februar fik han de nordjyske journalisters hæderspris for sit arbejde på DR Nordjylland. Nu har Kjeld Thorbjørn (61) meddelt, at han - efter over 12 år som medarbejder på DR Nordjylland - stopper til april næste år. Han regner ikke med, at der i DR fremover bliver tid og råd til de ting, han står for.
Kjeld Thorbjørn, der blev landskendt som frontfigur for Slåbrock Band i 70'erne, begyndte at lave radio i 1995. "Den daværende chef for Nordjyllands Radio spurgte mig, om jeg ikke kunne tænke mig at lave to timers radio om ugen. Ork jo. Jeg havde aldrig lavet radio før, så jeg sagde ja uden videre", fortæller Kjeld Thorbjørn til radionyt.com. "Jeg havde ingen anelse om, hvor lang tid det varede at lave to timers radio".

Det første program Kjeld Thorbjørn lavede var 'Skævbidderen'. Senere kom forskellige naturprogrammer og programmet 'Morgenbordet'. Nu er han fast vært på 'Go'morgen - det er søndag' og desuden laver han naturindslag til de øvrige DR regionalradioer.

I slutningen af februar fik han de nordjyske journalisters hæderspris 'Maren', men nu har han meddelt ledelsen for DR Nordjylland, at han fratræder til april næste år, for i stedet at gå på efterløn. Kjeld Thorbjørn vurderer, at der i fremtiden kun vil være plads til de mest basale ting på regionalradioerne. "Der vil ikke blive tid og råd til det jeg har lyst til at lave", siger Kjeld Thorbjørn og tilføjer, at han ikke har lyst til at lave almindelig nyhedsjournalistik.

- - -

Se også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=13587


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -