Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


100FM deltager i velgørenhed
Tirsdag 30. september 2008
Af Karsten Jensen
 
Radio 100FM, QXL.dk og Børnefonden vil gøre tilværelsen lysere for indbyggerne i Benin i Afrika. Projektet ”Giv lys til Afrika” handler nemlig, bogstavelig talt, om at give lys til Afrika.
Auktioner, der skal give lys i en ellers, på flere måder, mørk tilværelse i Benin i Afrika. Det er, hvad Radio 100FM, QXL og Børnefonden netop er gået sammen om i projektet ”Giv lys til Afrika”.

Den første velgørenhedsauktion blev åbnet søndag d. 28. september på QXL.dk. Og Radio 100FM’s lyttere samt resten af Danmark har siden haft mulighed for at byde på en Fender-guitar med autograf og personlig hilsen af selveste Bryan Adams. Auktionen startede søndag på 1 kr., og siden er buddene væltet ind.

Hvor mange penge, guitaren vil indbringe til solceller i Benin, vides endnu ikke. Men alle pengene fra auktionerne går ubeskåret til at opsætte solceller i Benin og dermed til at give befolkningen lys og elektricitet.

"At lave et projekt, hvor vi kan hjælpe en masse mennesker med at få lys, er et drømmescenarie. Vores grundtanke har været, at vi, i stedet for at vise elendighed og tristhed, vil sætte fokus på de gode og anderledes ting, som man kan være med til at støtte. Ikke mindst ting, som giver en effekt nu og her! For 12.000 kr. kan vi give lys til op imod 2000 mennesker, og vi har selv lagt en bundlinje på 35.000 kr., så lige nu har vi allerede givet lys til knap 6.000 mennesker," fortæller promotion & interactive manager på Radio 100FM Jakob Neua Nørgaard.

Samarbejdet er blevet til virkelighed ved hjælp af forskellige samarbejdspartnere, og de fremtidige fem auktioner bliver en blanding af ting og oplevelser.

"Vi har planlagt nogle rigtigt spændende auktioner i løbet af de næste seks måneder. Men skulle der være nogen derude, som har et eller andet ekstraordinært, som de gerne vil donere til auktionsprojektet, er de naturligvis velkomne til at kontakte os," tilføjer Jakob Neua Nørgaard.

På hjemmesiden www.givlystilafrika.dk beskrives projektet yderligere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -