Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky sender lyttere til koncerter i Aalborg
Onsdag 10. august 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I tæt samarbejde med Aalborg Kultur- & KongresCenter giver Sky Radio lytterne mulighed for at opleve nogle af verdens største musiknavne i Aalborg - bl.a. Backstreet Boys og Bob Dylan.
"Det startede med Kylie Minogue, hvor Sky Radio’s nyhedsudsendelser var første radio til at bringe nyheden om koncerten. Og jeg overdriver ikke, når jeg siger, at vores telefonsystem brød sammen få minutter efter, at middagsnyhederne på Sky Radio var sendt. Og det selvom billetsalget slet ikke var startet endnu", siger direktør Ernst Trillingsgaard fra Aalborg Kultur- & KongresCenter iflg. en pressemeddelelse fra Sky Radio.

Da billetsalget endeligt startede, var der udsolgt i løbet af få timer. Men Sky Radio og Aalborg Kultur- & KongresCenter indgik alligevel et samarbejde, der dels skulle profilere Aalborg som koncertby og dels give Sky Radio mulighed for at give heldige lyttere mulighed for at opleve den australske verdensstjerne.

En måned op til den udsolgte koncert, kunne man vinde koncertpakker på Sky Radio som den eneste radiostation i Danmark og responsen var enorm. Aalborg Kultur- & KongresCenter var glade for brandingen, lytterne var glade for at vinde en fantastisk oplevelse og Sky Radio var glade for dels brandingen og at vi kunne give lytterne mulighed for at vinde en unik oplevelse, Commercial Director Ole Bygholm.

Samarbejdet blev lynhurtigt udvidet til en – også udsolgt koncert – med Rod Stewart i foråret. Og her var succes`en lige så stor som med Kylie Minogue.

Nu er Aalborg Kongres- & KulturCenter parat med de to næste arrangementer, hvor Sky Radios lyttere får mulighed for at vinde koncertpakker og merchandise.

Tirsdag den 4. oktober 2005 giver BackStreet Boys koncert i Gigantium i Aalborg. Det er allerede nu muligt at vinde nogle af de eftertragtede præmier på Sky Radio.

Lørdag den 22. oktober får Gigantium i Aalborg besøg af Bob Dylan. Lytteraktiviteten på Bob Dylan koncerten starter i september på Sky Radio.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -