Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radios programplanlægning sejler - Rohde afviser
Fredag 29. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lige siden TV 2 Radio gik i luften for fem måneder siden har stationen ikke haft styr på programlægningen. Af stationens programoversigt har det igen og igen fremgået, at man ikke vidste, hvem der skulle sende hvornår - især i weekenden. I programoversigten stod der blot "DJ: ...". På mandag går TV 2 Radio i sommerferie-mode, men hvad der skal sendes forekommer særdeles usikkert. Morgenvært Lisbeth Østergaard sagde onsdag, at der vil være to værter i morgenradioen fra mandag, programoversigten på TV 2 Radios hjemmeside siger fortsat i dag, at der kun skal sendes nonstop - og direktør for TV 2 Radio, Jens Rohde, siger, at der IKKE skal sendes non-stop, men at der kommer én studivært på.
Kigger man på TV 2 Radios egen hjemmeside under 'Programoversigt', så fremgår det ganske tydeligt, at man enten har meget lidt overblik over, hvad man har tænkt sig at sende fra og med mandag, eller at man ikke har set sig i stand til at ajourføre programoversigten på sin egen hjemmeside.

"Jens Rohde, jeg kan se i Jeres programoversigt fra og med mandag, at I sender nonstop musik kl. 6-14. Hvorfor? Er det fordi I sender nonstop musik fra og med mandag og hele juli måned mellem 6 og 14? Er det fordi I endnu ikke ved, hvad I skal sende på mandag? Eller er det fordi I stadig ikke har styr på at lave programplanlægning før I sidste øjeblik?".

Jens Rohde svarer, at man ikke sender nonstop musik i dagtimerne fra på mandag. "Men vi går på sommerferieblus lige som alle andre, og så tænder vi for alvor op fra august og september. Sommerferieblus betyder, at vi har een vært på om morgenen hele juli måned. Det er der ikke noget underligt i".

Og så mener Rohde i øvrigt ikke, at man skal tro på alt, hvad radionyt.com skriver.

"Der er fuldstændig styr på programplanlægningen for såvel sommerferien, som for efter sommerferien. Hvad radionyt.com og B.T. skriver, skal man ikke altid tro på.", siger Jens Rohde.

Så som en service for Jens Rohde bringer vi et screendump fra TV 2 Radios hjemmeside (øverst til højre), hvoraf det fremgår at TV 2 Radio på mandag og tirsdag i næste uge vil sende nonstop musik fra kl. 06.04 og at næste programpunkt - Wichmann, Gintberg & Partners - starter kl 14.02. Med mindre dette program varer frem til kl. 21.02, hvor det skal genudsendes, står der intet om, hvad TV 2 Radio agter at sende kl. 16-21. Iflg. programoversigten sendes 'Nyhedsministeriet' så kl. 23.00. Det plejer ellers at blive sendt kl. 18-19 - og genudsendt kl. 23.

- - -

Se også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=13898


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -