Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tomas Villum Jensen præsenterer ’Tracklisten’ på The Voice
Torsdag 1. november 2007
Af Karsten Jensen
 
The Voice præsenterer nu programmet ’Tracklisten’, som er en blanding af en single- og download-hitliste, med filminstruktøren Tomas Villum Jensen som vært. ’Tracklisten’ er Danmarks officielle hitlisteprogram.
The Voice vil fremover præsentere ugens ’Top 40’ og fortælle om de mest populære film og tv-serier i et direkte program hver fredag kl. 18-20. Showet har filminstruktør og skuespiller Tomas Villum Jensen som studievært.

”Jeg glæder mig helt vildt til at lave radio på The Voice. Det bliver fedt at være vært på et musikprogram, hvor jeg kan videreformidle alt det, jeg brænder for; nemlig musik, film og tv,” siger Tomas Villum Jensen, der ud over at instruere og medvirke i en lang række danske film bl.a. har været vært på TV3-programmet ’Idols’.

Navnet ’Tracklisten’ er et udtryk for, at tiden, iflg. IFPI, er løbet fra den traditionelle single. På den baggrund har den danske afdeling af pladebranchens internationale organisation IFPI sammen med Nielsen Music Control samlet single-cd’er, vinyler og digitale downloads på én officiel liste og udvidet den til de 40 mest populære sange.

”Vi glæder os til samarbejdet med The Voice om hver uge at præsentere de nyeste danske og internationale hits,” lyder det fra IFPI’s marketingdirektør Jesper Bay, der fortsætter.

”Hitlister er et godt omdrejningspunkt for at producere underholdende radio, og vi har savnet god hitlisteradio, siden DR for nogle år siden sparede Hans Otto Bisgaards populære albumhitliste væk. Med lanceringen af ’Tracklisten’, der præsenterer de absolut mest populære sange lige nu, kan lytterne igen holde sig opdateret på de musikalske trends i Danmark.”

”Denne nye epoke i danske hitlistehistorie bringer den officielle danske hitliste tilbage i radioen – kun på The Voice. Vi er naturligvis stolte af at være udvalgt til den eneste radiostation, der hver uge må bringe listen, og med en så kyndig mand som Tomas Villum Jensen bag mikrofonen, får vores lyttere virkelig fuld valuta,” forklarer Voice-direktøren Frederik Meyer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -