Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nuværende sendetilladelser til lokal radio forlænges - måske
Mandag 25. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mediesekretariatet har indtil nu ikke været i stand til at fortælle landets mere end 300 lokale radiostationer (læs: sendetilladelser), hvad der vil ske, når de nuværende programtilladelser udløber om et halvt år - den 31. december 2007. Det kan man stadig ikke, da der endnu ikke er truffet en beslutning om en eventuel replanlægning af FM-båndet. Mediesekretariatet meddeleler i dag i en pressemeddelelse, at det "forventes, at der bliver behov for at forlænge de nuværende tilladelser i en periode".
Mediesekretariatet oplyser, at Broadcast Partners af medieordførerne er blevet anmodet om at foretage "en justering af de foreliggende prøveplaner med henblik på at sikre sendemuligheder til de nuværende lokale kommercielle stationer. De justerede prøveplaner forventes at foreligge i løbet af efteråret". Herefter tages endelig politisk stilling til, om der skal ske en frekvensreplanlægning af FM-båndet.

Sekretariatet konstaterer på denne baggrund – og i lyset af, at det ikke er praktisk muligt at gennemføre et udbud i løbet af efteråret 2007 - at det forventes, "at der bliver behov for at forlænge de nuværende tilladelser i en periode".

Meget nærmere kommer sekretariatet ikke. Man kan ikke sige noget om, hvor lang en forlængelse, der - i givet fald - vil blive tale om, da det naturligvis afhænger af, om der bliver truffet beslutning om replanlægning og i givet fald af, hvordan den skal gennemføres.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -