Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Johan Olsen bliver igen vært på P3
Onsdag 10. oktober 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Johan Olsen, er en meget hyppig gæst på P3 i sin rolle som forsanger for Magtens Korridorer. Han har også tidligere selv været studievært på P3 - og nu bliver han det igen. I uge 43 og 44 - dvs. fra den 22. oktober til den 2. november - skal Johan Olsen, sammen med Go'Morgen P3's Julie Bundgaard, være vært på P3-programmet 'Efterskolen' kl. 14-16.
Lige før sommeren lavede Julie Bundgaard og Johan Olsen en omgang videnskabsradio i P3-programmet 'Sommerskolen'. Påstanden lød: Fire års ’uni’ ned på 20 timers public service-radio. Og nu får de to værter chancen igen to timer om dagen i uge 43 og 44 med programmet 'Efterskolen'.

Julie Bundgaard siger om at skulle lave ’Efterskolen’ på P3:

"I dag tager tusindvis af unge mennesker på efterskole. Og der er nogen, der mener, det er sådan et dannelsesår. Man flytter sådan en slags hjemmefra. Møder helt nye mennesker, meninger, holdninger, musik, og man ’vokser’ og danner et fællesskab. Det skal vi også på P3".

Johan Olsen vil udover værtsrollen sammen med Julie også fungere som en slags alternativ studievejleder, når lytterne spørger "Hvad skal jeg bruge det til?". Kan man simpelthen ikke se meningen med geometri, så kan Johan fortælle helt præcist, hvad man skal bruge det til. Det er for eksempel vældig handy, hvis man vil bygge slangebøsser.

Efterskolerne er også stedet, hvor mange unge stifter bekendtskab med musikken - jf. f.eks. Kashmir, der første gang så dagens lys på Kastanjevejens Efterskole. Derfor vil 'Efterskolen' på P3 finde frem til Danmarks bedste efterskoleband. Johan og Julie lytter til demobånd hver dag, finder en vinder og sender radio direkte fra vinderbandets efterskole den sidste sendedag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -