Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Håndgemæng på Radio Favrskov
Mandag 8. marts 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En voldsepisode på Radio Favrskov, hvor en studievært blev overfaldet af en kollega, har medført, at to medarbejdere har forladt radioen i protest.
Det var 'Non-stop Torben', hvis rigtige navn er Torben Jensen, der blev overfaldet af en anden studievært, Allan Pedersen, i studiet på Radio Favrskov under en udsendelse en fredag aften i februar.

Torben Jensen fortæller til Randers Amtsavis, at han skændtes om musik med den anden studievært.

"Han beskyldte mig for at spille ulovlig musik. Men der var tale om musik fra mine egne cd'er eller nogen, som jeg har lånt. De andre er blot misundelige på mig, fordi de ikke har den slags musik," siger Torben Jensen.

Skænderiet endte med, at Torben Jensen fik en knytnæve i ansigtet og blødte.

Derefter afleverede han og kollegaen Hannah Krogh nøglerne til radioen, da de ikke har lyst til at arbejde et sted, hvor man kan blive udsat for vold.

De to indrykkede efterfølgende en annonce i en lokal ugeavis, hvor de skrev: "Da vi pga. fysisk vold på Radio Favrskov har valgt at forlade radioen, vil vi hermed takke trofaste lyttere og sponsorer for et langt og godt samarbejde."

Studievært Allan Pedersen erkender overfor Amtsavisen, at han har "tjattet" til Torben Jensen: "Han beskyldte mig for at lyve. Det blev jeg så irriteret over, at jeg tjattede til ham. Ved sammenstødet knækkede jeg en negl, og den rev så Torben, så det blødte."

"Jeg påtalte som tidligere, at Torben Jensen spiller ulovlig musik. Han afviste det, men jeg har jo hørt, at han i sine udsendelser har fortalt, at nu spiller han musik fra den og den udsendelse på tysk tv i aftes. Men han må ikke spille musik, som er tappet fra en tv-udsendelse," siger Allan Pedersen.

Formand for Radio Favrskov, Sven Jensen, er godt træt af sagen, og betragter den indrykkede annonce i den lokale ugeavis for chikane.

Episoden får ikke Sven Jensen til at bortvise 'voldsmanden', som Hannah Krogh ellers mener burde være konsekvensen.

Men fremover skal radioens studieværter skrive under på, at de i udsendelserne udelukkende spiller musik, som kan downloades gratis. Så det er nok slut med musik optaget fra tysk tv.

Radio Favrskov, der indtil juni 2006 hed Radio-Hadsten, har cirka 50 frivillige medarbejdere, heraf er der omkring 20 på lydavisen. Stationen holder til i kommunale lokaler oven på Lilleåens Børnehave i centrum af Hadsten.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -