Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Peter Engel ny chef for DR Ung
Tirsdag 24. februar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR har pr. 1. april 2004 ansat Peter Engel som ny chef for den 70 mand store DR-afdeling, DR Ung, der laver tv, radio og Internet for de 15-25 årige. Peter Engel, kommer fra en stilling i Koncern TV, hvor han er redaktionschef for TV 2-programmet 'Rundfunk'. Iflg. en pressemeddelese fra DR har Engel en solid erfaring med børn, unge og medier. Peter Engel afløser Torben Smidt Hansen, der er blevet projektchef i DR Dokumentar.
Peter Engel har skabt sig en bred medieerfaring, siden han for 12 år siden blev færdig med journalistuddannelsen i Århus. Han har arbejdet med radio, tv, film og netproduktion, og omdrejningspunktet har konsekvent været de unges univers.

Den kommende DR Ung-chef har tidligere været chef for DR Radios børneprogrammer, leder af Center for Børne- og Ungdomsfilm i Det Danske Filminstitut, initiativtager til Zentropas B&U-afdeling og projektleder på etableringen af Københavns internationale børne- og ungdomsfilmsfestival 'Buster'.

"Med 'Skum' og 'Boogie's muligheder for direkte interaktion råder DR Ung over unikke muligheder for kommunikation og spejling med brugerne. Vi skal bygge videre på et stærkt værdigrundlag, hvor der er fokus på identifikation, indhold og viljen til at stræbe efter at opnå noget," siger Peter Engel.

DRs programdirektør Lars Vesterløkke er glad for at kunne byde Peter Engel velkommen som chef for DR Ung. "Peter Engel har de helt rette forudsætninger for at kunne videreudvikle DR Ung som rugekasse for talenter og iværksætter inden for DR. Han har vist, at han kan arbejde på tværs af medier, og jeg er overbevist om, at han vil formå at skabe synergi mellem produktionsformer, medier og medarbejdere, så enheden kan manifestere sig selv som Danmarks bedste tilbud til unge," siger Lars Vesterløkke.

DR Ung har eksisteret siden 1999, da DRs direktion besluttede at lægge ungdomsredaktionerne på radio, tv og internet sammen til DRs første trimediale afdeling. I dag producerer DR Ung vidt forskellige programmer som for eksempel 'Boogie' på DR 1, DR 2-satiren 'Drengene fra Angora', DR 2's eksistensprogram 'Tal med Gud', P3's aftenflade, DR 2's 'Musikprogrammet' og ungdomsportalen dr.dk/skum.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -