Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sommerradio på Radio 100FM fra mandag
Fredag 2. juli 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio 100FMs sommer-morgenshow har premiere på mandag. Navnet på det nye show bliver 'Sommerhyrderne' og værter er Brian Mørk, Carsten Eskelund og Lars Hall. De tre vil underholde de morgenfriske lyttere i resten af juli måned og forsikrer, at Morgenhyrdernes trofaste lyttere ikke kommer til at kede sig om morgenen mens Morgenhyrderne holder ferie.
Sommerhyrderne har mange planer i ærmet. Eksempelvis vil de hver morgen i juli åbne en låge i deres Julikalender, og de giver lytterne '100 % Sommergaranti' med deres daglige konkurrence, hvor to lyttere, hver dag bliver sendt af sted til sydligere og varmere himmelstrøg.

”Sommerhyrderne bliver morgenradio i samme ånd som Morgenhyrderne. Vi vil lave en blanding af underholdning, aktuelle emner og morgenhygge alt sammen med det udgangspunkt, at det skal være sjovt for lytterne,” siger Brian Mørk.

Brian Mørk er i forvejen en af personerne bag Morgenhyrderne. Samtidig laver Brian ”Det bedste fra Morgenhyrderne” som sendes hver lørdag formiddag. Udover Radio 100FM er Brian kendt som stand-up komiker med tilnavnet ”Mørkets fyrste” og ”Dunkelmeister”. Brian har blandt andet medvirket i ”Stand-up.dk” på TV 2 Zulu og har leveret tekster til TV3’s ”Parlamentet”.

Carsten Eskelund er også stand-up’er. Han har sammen med Brian leveret tekster til 'Parlamentet' på TV3 og medvirker på stand-up-DVD’en 'Den ægte vare'. Derudover har Carsten sammen med Michael ”MC” Christiansen grundlagt quizshowet 'Den Hvide Lektie', og har været fast vært på Comedy De Luxe på Kulcaféen. Sommerhyrderne på Radio 100FM bliver Carstens radiodebut.

Lars Hall er kendt af Radio 100FMs lyttere som manden bag ”Top 100”, der sendes hver lørdag eftermiddag. Derudover er Lars manden, der underholder lytterne med god musik, alle hverdagsaftener. Radio har altid været en del af Lars’ liv, Han har gennem årene blandt andet været på The Voice og NRJ. Lars har været med på Radio 100FM siden marts.

Sommerhyrderne sender første gang på mandag kl. 6.00 til 9.20.

Morgenhyrderne er tilbage i æteren igen 2. august kl. 6.00.

- - -

Billede: Carsten Eskelund, Brian Mørk og Lars Hald (forrest).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -