Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Alfa Sydfyn skifter frekvens
Fredag 17. december 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter et år i luften over Sydfyn på frekvensen 104.8 MHz fra Langeland skifter Radio Alfa Sydfyn i aften denne frekvens ud med 106.9 MHz, hvor der indtil nu er blevet udsendt Radio Diablo.
Årsagen er indlysende: "Hvor 104.8 var en delefrekvens, hvor vi lørdag-søndag ikke rådede over sendetiden, idet den udfyldes af Radio Langeland, har vi nu muligheden for at tilbyde lytterne Radio Alfa hele ugen - altid!" siger radiodirektør Martin Larsen til radionyt.com

Og for Alfa-programchef Poul Foged er det en drøm, der går i opfyldelse. "Vi har mærket efterspørgslen blandt lytterne, der har savnet Radio Alfa i weekenden, og vi er glade for nu at kunne tilbyde Alfa - altid!" siger Poul Foged.

Radio Alfa Sydfyn begyndte sine udsendelser 1. december sidste år, og er et samarbejde mellem Radio Alfa i Randers og den sydfynske Radio Diablo.

I praksis fungerer det sådan, at 'moderstationen' leverer en musiklog, jingler og diverse materialer til markedsføring, blandt andet Alletiders Alfa-cd-udgivelserne, mens den sydfynske radiostation selv sørger for nyheder, det lokale indhold og meget andet i forbindelse med sendefladen og radioens drift.

"Det er et velfungerende og virkelig godt samarbejde, hvor den lokale beslutningsret og disponeringer er intakte, men hvor vi nyder godt af den ekspertise på blandt andet musikformatteringen, der findes hos Radio Alfa i Randers" siger Martin Larsen.

Fra i aften vil Radio Alfa Sydfyn altså kunne høres på 106.9 MHz alle dage - hele ugen, og det sker fra en sendemast i Rudkøbing. Derudover fortsætter Alfa på 106.5 MHz fra Svendborg men kun mandag-lørdag, da denne frekvens anvendes af Radio Aktiv om søndagen.

På Radio Langelands frekvens - 104.8 MHz - vil man fra i aften (i stedet for Radio Alfa Sydfyn) kunne høre Radio Diablo, når Radio Langeland ikke selv sender.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -