Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hans Peter Larsen ny P2 chef
Fredag 18. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver den 55 årige Hans Peter Larsen (billedet), som tiltræder stillingen som redaktør for DRs radiokanal P2 Musik & Kultur og for den klassiske døgnkanal DR Klassisk på kabel/satellit. Hans Peter Larsen kommer fra en stilling som chef for produktionsområdet Radio Klassisk i DR og har arbejdet i DR siden 1977 – først som freelancer på P2. Sideløbende med ansættelsen i DR har Hans Peter Larsen taget en magisterkonferens i musikvidenskab på Københavns Universitet.
"Med Hans Peter Larsen har vi fået et meget erfarent radiomenneske som P2 redaktør. Han er et musikmenneske, med stor viden om og med kærlighed til kulturlivet. Han har en enorm energi og virkelyst. Han kender kanalen og kan
tage den videre derfra hvor den er nu. Jeg glæder mig meget til at få Hans Peter Larsen ind i Radioens Chefredaktion," siger programchef i Radioens chefredaktion, Jesper Grunwald.

Hans Peter Larsen er født i 1946 i Ringsted, er gift og har to voksne børn. I 1977 startede han med at arbejde som freelancer på P2, og sideløbende med sit radioarbejde tog han i 1983 en magisterkonferens i musikvidenskab på Københavns Universitet. Han har været chef i DR siden 1990, først for aftenredaktionen på daværende P2musik og siden 1999 som chef for Radio Klassisk..

"P2 Musik & Kultur er en herligt vidtfavnende kanal, der dækker hele feltet af oplevelseskultur inden for bl.a. musik, litteratur, dramatik, film, temaprogrammer. Kanalen har nået en god indholdsmæssig balance. Nu skal vi arbejde på få kanalen mere helstøbt og finde en mere fælles tone - båret af nærvær, engagement og professionalisme. Jeg glæder mig enormt til samarbejdet med alle de engagerede, dygtige og kreative mennesker, som leverer udsendelser til kanalen." siger Hans Peter Larsen, ny udnævnt redaktør for P2 Musik & Kultur.

Hans Peter Larsen afløser Birgit Bergholt, der forlod DR den 1. januar for at tiltræde et job som direktør for Dansk Musik Informations Center (MIC).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -