Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lars Daneskov kritiserer Voice-værter
Onsdag 13. februar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter godt 5 år som morgenvært – hver anden uge – på DR P3, stopper Lars Daneskov på denne morgentjans, og har i den anledning ladet sig interviewe til dagens udgave af BT. Her forklarer den 38 årige radiomand, at han nu glæder sig til at få et normalt familieliv. Han benytter desuden lejligheden til at lange ud efter studieværterne på The Voice.
Som en af veteranerne på P3 kan han glæde sig over, at de seneste lytterundersøgelser viser pil opad til P3 på bekostning af bl.a. The Voice. ”Det er nok, fordi vi har fået mere respekt for dem, der sidder ude ved højttalerne”, forklarer Lars Daneskov, der startede på P3 i 1987. ”Man bliver ikke en bedre radiovært af at sige sit navn mange gange. Man bliver det ved at være der, og jeg tager det som en kompliment, at folk gider have mig med i bilen om morgenen. De faste lyttere er ikke i tvivl om, hvad jeg godt kan lide.”, siger Daneskov til BT.

Udover arbejdet som studievært på P3 – der fremover bliver i formiddagsprogrammet Strax – sidder Lars Daneskov i P3’s lille musik-junta, der afgør hvilken musik der skal spilles på P3.

”Jeg er en af lejesoldaterne, der bilder sig ind, at jeg ved, hvad der virker. Jeg må også tage æren af at have dømt den første Aqua-single ude – som noget vi ikke skulle spille i radioen. Jeg mener stadig, den er dårlig” siger Lars Daneskov, der på det seneste har fået den tvivlsomme ære at få tilnavnet Lars-vi-ses-i-retten-Daneskov, pga. de retssager, som han sammen med sin kæreste Cecilie Frøkjær har anlagt mod flere ugeblade.

Hele artiklen kan læses her: http://www.bt.dk/Rampelys.pl?c=right&aid=87979


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -