Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Verdens sejeste dansker' erstatter 'Mads & Monopolet' i tre måneder
Fredag 2. juni 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I morgen lørdag den 3. juni kl. 9-12 på DR P3 sender 'Mads & Monopolet' for sidste gang inden en tre måneder sommerferie og traditionen tro er det 'Monopolet All Stars', der afslutter sæsonen. I sommerpausen sender P3 i stedet et program med titlen 'Verdens sejeste dansker' med Mikala Dirckinck-Holmfeld og Pia Røn. Idéen er at finde og kåre netop verdens sejeste dansker - ude fra den store verden.
Det nye lørdagsprogram jagter - bl.a. på grundlag af tips og hjælp fra lytterne - de rigtig seje danskere ude i verden - dem med jobs, der får andre til at måbe, hvine af fryd, få lidt dårlig samvittighed eller blive sorte af misundelse, skriver DR i en pressemeddelelse.

Har Madonna en dansk kok? Har NASA en dansker som chefforsker? Eller har Gadaffi en dansk livvagt? Disse og andre presserende spørgsmål står og blafrer i vinden, men muligvis ikke ret længe endnu.

Lørdag den 10. juni kl. 10.00-12.00 går startskuddet nemlig til jagten på verdens sejeste dansker, hvor lytterne bl.a. får mulighed for at møde ukendte danskere med de mest flippede jobs: Guldgravere i Australien, Special Effect-magere i Hollywood, Formel 1-mekanikere osv.

Mikala Dirckinck-Holmfeld løfter lidt af sløret for, hvad lytterne kan vente sig i den første udsendelse den 10. juni: "Vi går efter en skolelærer, der har dedikeret sit liv til at lave skoler for plantageejeres børn på Borneo. Vi taler også med en dansker, der har været med til at udvikle I-Pod’en, og måske er vi heldige at få kontakt med en dansker, der arbejder som designer for BMW".

Værterne Mikala Dirckinck-Holmfeld og Pia Røn opfordrer lyttere, der har hørt om eller kender en sej dansker i udlandet, til at sende en mail på sejeste@dr.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -