Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NRS Media ekspanderer i Danmark
Mandag 12. januar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter at have opnået stor succes for mediefirmaer på tre kontinenter, ekspanderer NRS Media i Danmark, og indgår nu et tættere samarbejde med danske Radioguru.

NRS Media er verdens førende udbyder af skræddersyede løsninger, der genererer ny omsætning på indrykninger. Selskabet arbejder tæt sammen med radiostationens ledelse og salgsteam for at levere resultater.

Administrerende direktør Todd Curle, NRS Media London siger til radionyt.com: “I 2008 hjalp vi vore mediepartnere i hele verden med at generere en meromsætning på mere end 200 millioner Euro på indrykninger. Set i lyset af vores første succes med den danske radioindustri i 2008, mener vi, at der er et stort potentiale for mediefirmaer på det danske marked. Derfor er Danmark bestemt et nøglemarked for os i 2009”.

På det danske marked har NRS Media indtil nu arbejdet sammen med Radio ABC-gruppen og spillede bl.a. en stor rolle i lanceringen af go!FM i Århus, hvor NRS Media sikrede 12 måneders ny omsætning på indrykninger allerede inden stationen gik i luften. Både go!FM og Radio Mojn vil i år implementere anden fase af NRS Media’s ImagePlus – et program for ny omsætning på indrykninger.

I forbindelse med samarbejdet med både Radio Mojn og go!FM var Palle Bo fra Radioguru indhentet til at tale for kunderne om den rigtige måde, at bruge radiomediet.

Palle Bo siger: ”Jeg har fra mit tidligere samarbejde med NRS Media set på tæt hold, hvordan de arbejder, og jeg må sige, at jeg er dybt imponeret. Jeg er overbevist om, at deres måde at gøre tingene på vil kunne hjælpe mange danske radiostationer med at øge deres indtjening på både kort og lang sigt, og jeg glæder mig til at skulle være med til at fortælle om det”.

I løbet af de følgende uger vil Bente Jungquist, Business Development Manager, NRS Media, og Palle Bo, Radioguru, besøge danske radio stationer - og forklare, hvorledes NRS Media kan hjælpe dem med at genere ny omsætning på indrykninger, specielt i disse vanskelige tider.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -