Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kom i julehumør med Knas & Quiz på P4
Lørdag 20. december 2003
Af Karsten Jensen
 
Traditionen tro varmer P4 op til julen med programmet ’Knas & Quiz’, der sendes over tre aftener. Keld Heick, Jørn Hjorting og Monica Krog-Meyer sidder klar med julehygge og quizspørgsmål til lytterne.
Det kommer til at ose af julehygge, når P4’s 'Knas & Quiz' går i luften søndag den 21., mandag den 22. og tirsdag den 23. december – alle tre dage fra kl. 19 til 21. I studiet sidder Keld Heick, Jørn Hjorting og Monica Krog-Meyer parat til at sprede julehygge og ikke mindst en masse quizspørgsmål.

Det er en fast tradition i mange danske hjem, at man de sidste tre aftener før juleaften lader radioens P4 køre i stuen, mens de sidste gaver bliver pakket ind og julekagerne bliver bagt. Og lillejuleaften hører det sig til, mens juletræet bliver pyntet. Hele familien kan være med, når man skal finde det rigtige quizsvar. Hvordan er vores paratviden? Kan vi huske, hvad det gamle ord betyder, når der er tre lige skøre og måske troværdige forklaringer - men kun én af dem er rigtig?

I studiet sidder de tre nisser og gør deres for at lokke lytterne på glatis, og der er gaver til dem, der holder hovedet koldt og svarer rigtigt.

Jørn Hjorting forlader sin skærm på tv-kanalen DK4 og genoplever sin radiotid med mange års 'Knas & Quiz', Monica Krog-Meyer, der til daglig er vært i Københavns Radios eftermiddagsprogram Metropol, forsøger at holde styr på nisseriet i det pyntede studie. Og i år er der en ny julenisse på færde: ’De ringer vi spiller’-værten Keld Heick, som søndag kommer med en sang på læben. Det er nemlig den dag, han og Hilda underholder i DSB’s juletog for pensionister gennem Danmark.

Reglerne er de samme som altid: Et indgangsspørgsmål skal besvares og den lytter, der kommer igennem, får tre forklaringer på et ord og skal så gætte den rigtige. Man kan gardere sig og satse på to af forklaringerne - så kan man vinde en cd. Er man sikker, eller tør man satse på en af forklaringerne, så kan man vinde to cd’er eller en bog.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -