Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radioekspert dødsdømmer TV 2 Radio
Torsdag 5. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lektor på Danmark Journalisthøjskole, radioekspert Thorkild Ellerbæk giver ikke mange chancer for overlevelse for TV 2 Radio, som støt og roligt - men forbavsende stabilt - mister lytterne. "Jeg tror det er for sent. Man kan jo sige, at det er et skib, der sejler rundt på åbent hav uden nogen til at styre. Hvor lang tid kan sådan noget gå godt..?". Thorkild Ellerbæk siger direkte, at ledelsen af TV 2 Radio - Jens Rohde og co. - har spillet fallit hele vejen igennem.
Thorkild Ellerbæk peger på flere grunde til, at TV 2 Radio aldrig rigtigt har fået fat i de danske lyttere.

"Lytterne var fulde af forventninger. De var blevet lovet en hel masse, men fik noget forfærdelig dårlig radio", siger Thorkild Ellerbæk til ekstrabladet.dk.

Han peger først og fremmest på morgenfladen: "Det nytter ikke noget, man hører noget, der ikke er professionelt. Kvaliteten har været for ringe, og det er lige meget hvilke værter der har været på. Morgenprogrammerne har været præget af ligegyldighed. Værterne er selvoptagede og ligeglade med lytterne. Og så har de været overgearede, hvilket ikke passer til morgenen," siger Ellerbæk.

Thorkild Ellerbæk understreger også, at værterne ikke er alt. Der blev samlet et drømmehold af store radiostemmer da TV 2 Radio gik i luften den 1. februar, men navnene alene gør det ikke. "Det er hele konceptet. Én ting er at have en god vært, men hvis det, der er før og efter de timer med den pågældende vært ikke fanger, så kan det være lige meget", mener Thorkild Ellerbæk.

Efter den dårlige start i februar har ledelsen flere gange forsøgt at rettte op. Musikprofilen er blevet ændret, og værtsbesætningen er flere omgang blevet kraftigt ændret.

Den slags store omrokeringer bryder radiolyttere sig ikke om, siger Thorkild Ellerbæk videre. Det gør lytterne forvirrede, når de ikke ved, hvad de har kunnet forvente at høre, når de stillede ind på stationen.

"Alle de ændringer, der allerede er blevet foretaget på så kort tid, tyder på, at der har været utrolig dårlig forberedelse", vurderer Thorkild Ellerbæk.

Hovedansvaret for de dårlige lyttertal kan kun placeres hos TV 2 Radios ledelse og dermed adm. direktør Jens Rohde, der på ekstrabladet.dk beskrives som amatøragtig.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -