Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Bilsbo og Hjortshøj tror på TV 2 Radio
Mandag 15. oktober 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når radioværterne Tina Bilsbo og Lars Hjortshøj forlader TV 2 Radio til nytår, så er det for at realisere en gammel drøm om at rejse rundt i Østen - sammen med børnene, Emma, 10, og Oscar, 7. Lars Hjortshøj erkender overfor B.T., at han føler at have svigtet TV 2 Radio. Samtidigt slår han fast, at både Tina Bilsbo og han tror på TV 2 Radio.
"Både Tina og jeg har haft enormt travlt de senere år. Det er fedt, for vi har lavet ting, vi synes var sjove. Men vi har længe spurgt os selv, om ikke vores børn har været et påhæng til vores arbejdsliv. Det er ikke det, der er meningen med at have børn. Jeg har jo været så privilegeret, at jeg har haft eftermiddagene sammen med børnene, mens jeg har været morgenvært. Men hvis jeg skal være ærlig, bliver det tit en centrifuge, hvor den ene ting tager den anden, og så når man alligevel ikke at være sammen", siger Lars Hjortshøj til B.T.

Til januar rejser familien til Goa i Indien for at udleve deres "gamle hippiedrøm", som Hjortshøj udtrykker det. Udover Goa - og at de derefter vil rejse rundt i Østen - er besluttet på forhånd. Det er således ikke på forhånd bestemt, hvornår de vender tilbage til Danmark.

Familien tager børnenes skolebøger med, og Bilsbo og Hjortshøj vil på rejsen sørge for at holde børnene, der går i 1. og 4. klasse, opdateret med skolens pensum.

Lars Hjortshøj ærger sig kun over, at de ikke er taget afsted noget før.

Lars Hjortshøj beslutning om at forlade TV 2 Radio kom efter kun godt to måneders arbejde som morgenvært på TV 2 Radio. Forud herfor havde Lars Hjortshøj holdt en pause på i alt 9 måneder. Bl.a. en 6 måneders pause pga. en konkurrenceklausul fra Radio 100FM, hvor han sendte morgenradio sidste gang den 30. oktober 2006. Hjortshøj tiltrådte sit arbejde på TV 2 Radio den 1. juni, men startede først med morgenradio to måneder senere - den 30. juli.

"Du føler ikke, at du svigter radioen? Du er lige startet", har B.T. spurgt Lars Hjortshøj.

"Jo, selvfølgelig. Vi har begge været meget glade for at lave radio. Vi tror på TV 2 Radio. Men vi er enige om, at det er bedst at stoppe, mens det går godt, og før andre træffer beslutningen. Vi kan mærke, at det skal være nu", svarer Lars Hjortshøj.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -