Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg bliver mere lokal
Torsdag 12. oktober 2006
Af Karsten Jensen
 
De lokale historier vil fremover fylde mere i Radio Viborg, efter at Viborg Stifts Folkeblad gennem De Bergske Blade er blevet hovedaktionær i radioen, siger avisens chefredaktør.
De gode elementer fra ”gamle dage”, da Radio Viborg var meget synlig i lokalområdet, skal hentes frem igen, fastslår chefredaktør Lars Norup i Viborg Stifts Folkeblad.

Lytterne vil langsomt, men sikkert komme til at mærke overtagelsen, der skal give radiostationen et mere lokalt præg. ”Nordjyske Medier har et radiokoncept præget af nationale radioflader, mens vi vil styrke den lokale profil med udgangspunkt i Viborg storkommune, ligesom i vore øvrige udgivelser,” siger chefredaktør Lars Norup.

Programmæssigt vil der i en periode fortsat være et vist samarbejde med Nordjyske Medier, ligesom Radio Viborg fortsætter samarbejdet med Bergsk Radio, men fremover vil en større del af fladeindslagene komme til at handle om lokalområdet lover Lars Norup i Viborg Stifts Folkeblad.

Formand for Viborg Lokalradioforening Susanne Fisker siger, at det kun kan ses som en styrkelse, at radioen bliver mere lokalt forankret. ”Vi har samme interesse som Viborg Stifts Folkeblad og De Bergske Blade i at blive så slagkraftigt et medie lokalt som muligt. Det er det, vi skal leve på, så vi glæder os," siger Susanne Fisker til Viborg Stifts Folkeblad.







Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -