Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Over 1.5 mio. har sat 'Danmark på spidsen'
Onsdag 7. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR vil gerne i en styrket dialog med danskerne, og de seneste otte uger har DRs P4 bl.a. taget debatten ved at drage rundt i hele landet og holde møder med både panel og publikum. Det er blevet sendt på P4 med programtitlen 'Danmark på spidsen', og mange har lyttet med.
De seneste lørdage har vært Bente Hansen og et DR-hold stablet debatmøder på benene i storcentre, ved turistseværdigheder og i kulturhuse over hele landet mellem klokken 12.15 og 14.00 i ’Danmark på spidsen’.

Og lytterne har været parate til at indtage lørdagsfrokosten eller få sat lørdagsindkøbene på plads, mens debatten har kørt i radioen. Det viser en gennemgang af lyttertallene fra Gallup, som DR Medieforskning har lavet.

I gennemsnit har der været 658.000 lyttere til hvert program, og præcis en tredjedel (33 procent) af befolkningen har været forbi i mindst fem minutter i løbet af de otte lørdage i oktober, november og december.

”Det er ualmindeligt flotte lyttertal for debatprogrammer i radioen,” forklarer medieforsker Dennis Christensen fra DR Medieforskning i en pressemeddelelse fra DR.

Direktør for DR Danmark, Inger Bach, glæder sig over, at lytterne har været så flittige til at tænde for radioen og har hørt, hvordan konkrete regionale historier har været afsæt for en debat med landsdækkende interesse.

”P4 spiller en central rolle i opfyldelsen af DRs strategi, og når en tredjedel af befolkningen tuner ind på public service-journalistik med tyngde, er det en succes og et tegn på, at strategiens mål også er i tråd med danskerne,” siger hun og understreger, at DR vil lave mere af den slags i den kommende tid.

Det sidste program i udsendelsesrækken bliver sendt på P4 på lørdag den 10. december kl. 12.15-14.00. Fra Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er det næstekærligheden, der bliver omdrejningspunktet for debatten.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -