Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fyens Stiftstidende vil lave radio – måske sammen med OB
Onsdag 3. oktober 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fyens Stiftstidende arbejder i øjeblikket med planer om at etablere en ny lokal radiostation i Odense og lokalradionævnsformanden i Odense er positiv overfor idéen. Fodboldklubben OB har også planer om lokalradio, og der har allerede været samtaler med OB om et eventuelt samarbejde.
De første sonderinger er foretaget med henblik på at etablere en kommerciel lokalradio i Odense, oplyser ansv. chefredaktør for det 229-årige dagblad Fyens Stiftstidende, Egon Tøttrup. Han siger til avisen, at der er to muligheder: At købe en bestående eller oprette én selv. Avisen vil helst det sidste.

Om baggrunden for projektet siger han, at avisen vurderer at der er et stigende marked for radioreklamer og at man oplever at mange af avisens annoncører efterspørger muligheden for at få reklamer i en lokalradio – og det vil Fyens Stiftstidende gerne kunne tilbyde.

Formand for lokalradionævnet i Odense, Jess Heilbo, oplyser til Fyens Stiftstidende, at han som udgangspunkt er positivt stemt for tanken.

Fodboldklubben OB A/S har også planer om lokalradio, og Egon Tøttrup lægger ikke skjul på, at der har været samtaler med OB om et eventuelt samarbejde på radiosiden.

Journalist Jens Franck, der underviser på radiodelen af den nye journalist-uddannelse på universitetet i Odense, siger til Fyens Stiftstidende, at det er en god idé for avisen at etablere en radiostation – især hvis man laver en lokalradio for hele byen og ikke en speciel målgruppe. Han tror at den nye avisradio skal satse på at sælge sig i kraft af lokal nyhedsformidling.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -