Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'P4 Sommerkalender' gav 380.000 kr.
Fredag 6. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'P4 Sommerkalender' har siden starten af juli samlet ind til Julemærkehjemmene, og kl. 17.15 i dag fredag kan værterne overrække organisationen en check på mere end 380.000 kroner - direkte fra lytterne til børnene.

I juli lancerede de fire P4-stationer øst for Lillebælt eftermiddagsprogrammet 'P4 Sommerkalender', med fokus på jul(i) og alt hvad dertil hører af kalender, adventsgaver og en radioføljeton om 'Vatnissen & Sætternissen'.

Desuden blev der sendt en portrætserie om Julemærkehjemmene og især de mange børn, der nyder godt af denne mulighed. I den forbindelse blev lytterne opfordret til at donere 50 kroner via SMS i den gode sags tjeneste, og det kan nu fem uger senere betragtes som en vaskeægte kassesucces. Det blev i alt til 380.000 kr., og kl. 17.15 i dag fredag får direktør for Julemærkehjemmene, Joan Vestergaard derfor overrakt en stor check på det endelige beløb.

Vært på 'P4 Sommerkalender' Anders Bisgaard udtaler begejstret: "Det har været helt utroligt! Hver eneste gang vi har omtalt det i radioen er donationerne væltet ind. Lytterne har virkelig taget idéen til sig og derfor glæder vi os selvfølgelig rigtig meget til at kunne overrække den store check til Julemærkehjemmet senere i dag."

P4 Sommerkalender er en samsending mellem DR København, DR Sjælland, DR Fyn og DR Bornholm. Værterne på programmet har været Monica Krog-Meyer og Dennis Johannesson - samt Britt Berglund og Anders Bisgaard. Også DR Jyllands lyttere har samlet ind, da deres program 'P4 Sommerbrise' også har spillet indslagene med børnene fra Julemærkehjemmene og opfordret lytterne til at donere 50 kr.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -