Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg støtter Haiti
Fredag 29. januar 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Effekter for omkring 200.000 kroner sættes fra mandag til salg på online-auktion for at støtte Røde Kors’ arbejde i det hårdt ramte land.
Hele verdens opmærksom er i øjeblikket rettet med Haiti og de mange ofre for jordskælvet. Masser af initiativer er sat i søen for at samle penge ind til støttearbejdet, og i Midtjylland har Radio Viborg lavet et samarbejde med den lokale afdeling af Røde Kors, handelsstanden og flere andre aktører.

Samarbejdet betyder, at man den seneste uge har samlet effekter ind, som fra på mandag sættes på auktion på nettet. Det sker i samarbejde med det lokale auktionshus DAMb2b, der ligesom alle andre involverede arbejder gratis. Alle penge går ubeskåret til Røde Kors’ arbejde i Haiti.

Mandag klokken 12.00 starter online-auktionerne med de langt over hundrede ting og ydelser, som lokalområdet har doneret. Der er effekter for omkring 200.000 kroner, og dermed er der mulighed for at få samlet et ganske pænt beløb sammen.

Blandt de effekter man fra mandag kan byde på, er to tømrers arbejdskraft en hel dag, otte timers rengøring, en total webløsning, en bryllupskage til 50 personer, akustisk koncert med sangeren Michael Trier fra Randers, billetter med backstage-adgang til en Brinck-koncert, en masse ski-udstyr, en designerring, to malerier, tre designerlamper, fire par Georg Jensen-solbriller – og et ildshow.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -