Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg inviterer til poolparty
Mandag 6. juli 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fredag den 10. juli fejrer Radio Viborgs eftermiddagsshow 'Danmarks Største Eftermiddag', at dets facebookgruppe nu er oppe på over 1200 medlemmer. Facebook-vennerne inviteres til poolparty i Vestbadet i Viborg.

'Når det er sommer, hvad er så mere naturligt end at fejre verdens bedste lyttere med et rigtigt poolparty?'. Sådan spørger værterne på 'Danmarks Største Eftermiddag', Jesper Aagaard og Lars Christiansen.

Og derfor inviteres programmets trofaste lyttere til poolparty i Vestbadet i Viborg.

Festen begynder fredag eftermiddag kl. 14 - samtidig med udsendelsen - og deltagerne vil bl.a. blive budt på helstegt pattegris, Miss Wet T-shirt og Mr. Wet T-Shirt, forskellige underholdning på scenen - bl.a. har Jesper lovet at trylle - og livemusik.

"Og så har vi jo et lille hængeparti, som vi skal have ryddet af vejen. For jeg har på et tidspunkt i tidernes morgen lovet, at Jesper ville stege bacon nøgen på Hjultorvet i Viborg. Men det flytter vi til Vestbadet, når vi nu alligevel har banket en bette fest op", siger Lars .. med et smil på læben.

Festen er for medlemmerne af facebookgruppen 'Danmarks Største Eftermiddag', men spørgmålet er, hvor stram kontrollen med gæsterne bliver.

"Nu har vi jo gjort klart, hvem der er inviterede. Og vores lyttere er jo voksne mennesker, så vi forventer ikke, at det bliver nødvendigt at spørge alt og alle, om de er medlemmer af vores gruppe. Det har vi jo sagt, at de skal være", siger Jesper.

Det eneste der kræves for at komme med til festen er at købe billet til Vestbadet - den koster 25 kroner for voksne og 20 kr for børn.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -