Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


1 mio. på højkant i Sky's Poker Udfordring
Tirsdag 6. september 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio udfordrer lytterne: Hvem kan bruge 50.000 kr. på kun 6 timer - uden at eje noget bagefter. Lykkedes det for lytteren at bruge pengene, kan lytteren fortsætte dagen efter og påny forsøge sig med at vinde og spendere 50.000 kroner.
"Det er en sjov idé, som vi har taget fra en film med Richard Pryor. Vi har så kombineret den med tidens store dille 'poker'", siger Programme Director for Sky Radio Lasse Roldkjær.

Hver aften - søndag til torsdag kl. 21 - afholdes der en kvalifikationsturnering i 'no-limit Texas HoldEm Poker' på ParadisePoker.com. De 3 bedste spillere, samt 4-5 tilfældige spillere fra kvalifikationsturneringen går videre til finalebordet næste morgen, hvor de spiller mod Dan Rachlin hos 'Dyneløfterne' på Sky Radio. Her deltager også en lytter der har kvalificeret sig direkte via skyradio.dk, samt gårsdagens eventuelle vinder.

"Alle har og får en chance for at være med i denne fuldstændige vilde forbrugsfest, hvor ens eneste problem er, at man skal bruge pengene og det skal gå hurtigt, man skal blot følge 10 regler. Klarer man udfordringen får man chancen for at gentage den igen og igen og igen", siger Lasse Roldkjær.

Lykkes det ikke for vinderen at bruge alle pengene, går det resterende beløb til fredagens 'Jackpot pulje'. Hver fredag er udfordringen lidt anderledes, for her må vinderen gerne eje noget, når de 6 timer er gået.

Man behøver ikke være poker-haj for at deltage, og der er masser af muligheder for at øve sig. Deltagerne skal dog være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Sky Radio's 'Million Kroner Poker Challenge' præsenteret af ParadisePoker.com startede mandag og fortsætter til og med fredag den 30. september.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -