Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Freakshow uddelte pris ved DMA
Søndag 2. marts 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det populære morgenhold fra The Voice, 'Freakshow', uddelte ved Danish Music Awards (DMA) i Forum i København lørdag aften prisen i kategorien 'Årets Nye Danske Navn'. Samtidigt er det i år 4. gang i træk, at The Voice er officiel radio ved DMA. I de seneste fem uger har radiostationen afviklet en gennemgribende konkurrence op til den store danske musik-event og udloddet 200 billetter til musikglade lyttere.
Udstyret i pelse overrakte holdet fra 'Freakshow' prisen for 'Årets Nye Danske Navn' ved DMA i Forum i går lørdag den 1. marts. Holdet, som består af Lille Lars, Anders Fjeldsted, Allan K og Jesper Monefeldt, gjorde den nye danske duo Nik & Jay ære, da duoen blev kåret som 'Årets Nye Danske Navn'.

Den store konkurrence, som Voice har afholdt i forbindelse med radioens status som officiel radio for DMA, har været en stor succes for The Voice stationerne i både København, Odense og Århus.

Udover at uddele almindelige billetter havde The Voice arrangeret 'meet’n’greet' for et udpluk af vinderne, som derved fik mulighed for et personligt møde med deres idoler ved prisuddelingen. Det resulterede i, at udvalgte lyttere fik mulighed for at møde bl.a. Melanie C, Blue samt Outlandish. Andre af de heldige vindere vandt sammen med billetterne et VIP-treatment, hvor de var til middag på restaurant NYSE sammen med 'Freakshow', og derefter blev de kørt standsmæssigt til den store festaften i limousine.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -