Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lyttere kritiserer Radio Sindal
Onsdag 26. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Er Radio Sindal ikke for alle?", spørger flere lyttere i et læserbrev i dag i Nordjyske Stiftstidende. Kritikken kommer fordi formanden har meddelt fem tidligere medarbejdere, at de ikke længere kan være medlem af foreningen bag radioen.
Det er formand for Radio Sndal, Ole Eskesen, der får med grovfilen i dag i et læserbrev skrevet af Astrid og Kristian Jensen fra Bindslev Bindslev og Lotte Kristensen fra Uggerby samt Karen og Poul Lind fra Frederikshavn.

Formanden beskyldes for at lyve og for at nægte lyttere optagelse i den forening, der driver radiostationen.

De vrede lyttere skriver bl.a.: "Fem forhenværende medarbejdere har modtaget mail fra formanden, at de ikke kan forny deres medlemskab for 2011, da bestyrelsen ikke ønsker medlemmer, som de ikke kan se et fornuftigt samarbejde med. Vi vil bare støtte radioen som medlemmer og sende hilsener."

Lytterne mener også, at formand Ole Eskesen lyver om, hvorfor Radio Sindal ikke har fået tilskud fra Kulturministeret for 2011 - og man dermed er gået glip af 117.000 kr. De fem lyttere siger, at det er fordi formanden fik ansøgt og tilskuddet for sent.

De fem lyttere slutter deres læserbrev i Nordjyske: "Radioen havde i 2010 ca. 350 medlemmer. Når formanden i hans nytårstale siger, at han håber på, at radioen i 2011 kan komme op på 1000 medlemmer, er det nok utopi, når bestyrelsen sorterer i, hvem der kan blive medlemmer. Vi har altid troet, at Radio Sindal var og er en demokratisk radio, og medlemmernes radio, men åbenbart ikke da nye og forhenværende medlemmer skal godkendes."Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -