Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Ingen afgørelse omkring frekvenser
Mandag 11. juni 2001
Af Poul Foged
 
Det hollandske parlament behøver mere tid til at beslutte, hvordan man skal fordele frekvenserne for de kommercielle radiostationer, forlyder det i dag. Regeringen regner dog med, at man den 22. juni kan offentliggøre en enig plan. Et flertal i parlamentet støtter fortsat Bouw kommissionens plan. Ifølge den skulle de syv kommercielle radiostationer, Sky Radio,. Radio 10FM m.v. beholde deres frekvenser.
De syv kommercielle radiostationer skulle beholde frekvenserne mod at betale en koncessions-afgift. Herudover skulle der iflg. Bouw-kommissionen sendes 3 licenser i åben udbud. Der er fortsat et flertal i parlamentet, der støtter planen.

For tiden undersøger jurister om det er i overensstemmelse med konkurrencelovgivningen m.v. at forfordele de 7 kommercielle radiostationer.

Hele usikkerheden har fået de nuværende kommercielle stationer til at indrykke en helsides annonce i de store hollandske dagblade. Under overskriften: "Vi forstår ingenting", stiller man en række direkte spørgsmål til politikerne, herunder, at det er folkets ønske, at deres favoritstation bliver ved med at sende, at en åben udbudsrunde kan betyde, at stationer vil forsvinde og ende i konkurs med risiko for 1.100 arbejdspladser. Det påpeges også i annoncen, at et enigt parlament i marts måned besluttede, at de nuværende kommercielle stationer kunne beholde deres frekvenser, hvorefter man 2 måneder senere står overfor at ville ændre denne beslutning.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -