Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lars Daneskov skal sikre P3s lyttere
Onsdag 20. august 2003
Af Thomas Nielsen
 
Én af Danmarks kendteste radioværter bliver blandt drivkræfterne, når DRs P3 den 1. september indfører den nye programstruktur. Lars Daneskov bliver, ifølge B.T., det centrale navn i formiddags-programmet "Strax".
Han køres i stilling i kampen om lytterne, allerede inden den kommercielle konkurrent, Sky Radio, går i luften landsdækkende, den 15. november. Ifølge B.T., bliver Lars Daneskov enebestyrer, og dermed supervært på ”Strax”, som betegnes som ét af DRs stærkeste varmemærker.

Trods rygter om at den populære studievært skulle være på vej til Danmarks første landsdækkende kommercielle radiostation, afviser Lars Daneskov at han er blevet kontaktet af Sky Radio. Han mener heller ikke at han kan gøre sig gældende, når Sky Radio generelt afvikler sine programmer uden brug af studieværter. Til gengæld vil han gerne blive på P3:

”Vores styrke ligger i at fortælle historier. Den journalistiske tilgang. Hvis vi har den rigtige gæst, skal vi fortælle en historie, der er så god, at det kan lade sig gøre at få gæsten til at blive siddende. Også gerne længere end aftalt. Lige meget om det er Sofie Gråbøl, Sanne Salomonsen eller Trine Dyrholm. Det tror jeg også at lytterne værdsætter,” siger Lars Daneskov, som blev valgt som landets mest populære radiovært i en meningsundersøgelse i B.T.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -