Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 Guld 2010: line-up er klar
Torsdag 17. december 2009
Af Karsten Jensen
 
Med live-optræden af bl.a. Kahmir, Mew, Alphabeat, Nephew og Selvmord kan P3-lyttere og DR2-seere glæde sig til det bedste af det bedste, når P3 Guld slår endnu et slag for den danske musik.

Med Huxi Bach (foto) som vært og et line-up med dansk musiks frontløbere på scenen bliver P3-lyttere og tv-seere endnu en gang budt indenfor i Koncerthuset, når den direkte tv-transmission fra P3 Guld begynder kl. 21 på DR2 – 15. januar.

De optrædende kunstnere til P3 guld 2010 er nu på plads, og line-uppet er: Kashmir, Mew, Alphabeat, Nephew, Morten Breum feat. Medina, The Rumour Said Fire, I Got You On Tape og Selvmord er de acts, der skal på tv-skærmen på DR2.

I modsætning til hovedparten af kulørte award-shows er der strøm på forstærkerne og lyd på mikrofonerne. Med andre ord, er der ingen snyd og ingen muligheder for at prøve igen, men til gengæld masser af nerve og energi, når nutidens og morgendagens største danske stjerner fyrer den af side om side. Det gør P3 Guld progressivt, musikalsk og fremadskuende, og det er unikt for store awardshows, oplyser DR.

Det er niende gang, at P3 Guld giver et bud på lyden af fremtidens danske musik og i tidens løb har awardshowet været karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter - lige fra Saybia over Tina Dickow over Duné til Mikael Simpson. Nu er turen kommet til morgendagens stjerner.

Et vigtigt aspekt ved P3 Guld er, at både nomineringerne og vinderudvælgelse foretages af P3 på et musikfagligt grundlag. Kriteriet er helt overordnet, at musikken skal have et højt niveau indenfor sin genre.

Nomineringerne til P3 Guld 2010 bliver offentliggjort i starten af det nye år.




Vind et 32" Sony LCD-tv - klik her!







Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -