Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiostationer finder Robinson-deltager
Torsdag 18. marts 2004
Af Karsten Jensen
 
Tre radiostationer er udpeget til at finde personer, der vil dyste om en plads i årets Robinson Ekspedition på TV3. ANR, Radio 3 og Radio 100FM skal hver især finde fire personer, hvoraf kun én person af de i alt 12 personer kommer med i ekspeditionen.
TV3 oplyser til radionyt.com, at radiostationerne har fuldstændig frie hænder til at finde konkurrencedeltagerne. De eneste krav er, at de skal kunne bestå en fysisk og psykisk test og naturligvis kunne være bortrejst fra midt i april til midt i juni. De 11 personer, der ikke klarer konkurrencen – som TV3 endnu ikke vil løfte sløret for – bliver belønnet med en uges sol-ferie i det malaysiske ø-hav.

Kriterierne for udvælgelsen af de tre radiostationer har udelukkende været geografisk dækning oplyser TV3. ANR med sin jyske position, og med Radio 3 har TV3 kunnet nå fynboerne og Radio 100FMs dækning af dele af Østjylland og Sjælland har givet TV3 en pæn dækning i Danmark.

Mens fynske Radio 3 på sin hjemmeside kører en meget afdæmpet kampagne er ANR mere aggressiv i sin kampagne for at få sine lyttere til at melde sig. På ANR i Aalborg lyder sloganet ”Er du den nye Dan The Man” – med henvisning til den tidligere vinder Dan Marstrand, der hurtigt blev kendt som ”Dan The Man”. Andre ANR slogans lyder ” Er du den nye Hade Hanne, den nye Dan The Man eller måske en Tude Thomas?”. Radio 100FM har ingen informationer om kampagnen på sin hjemmeside, endnu.

Aftalen mellem Radio 100FM og TV3 er først blevet endelig afsluttet i dag og derfor begynder man først at rekruttere deltager her i den kommende weekend. Mandag og tirsdag vil 100FM i programmet ’Morgenhyrderne’ tage en snak med nogle af apsiranterne. Herefter beslutter ’hyrderne’, hvem der sendes med flyveren til Malaysia. ”Vi mener, at vores lyttere har en hel del at byde på og vi glæder os til at se, hvordan de klarer sig i det videre forløb. Hvis ikke det er vores lytter, der når det hele vejen til ekspeditionen, har vi stadig givet fire lyttere en fed oplevelse i Malaysia”, fortæller Radio 100FM til radionyt.com.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -