Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio stopper med at lave sport
Fredag 3. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden TV 2 Radio gik i luften har det igen og igen lydt, at TV 2 Radio ville producere de bedste sportsudsendelser. Direktør Jens Rohde har gentagne gange udtalt sig om store ambitioner på sportsområdet - herunder, at man ville have fingre i rettighederne til kampene i den bedste danske fodboldrække, SAS Ligaen. Men det bliver der ikke noget af, og TV 2 Radio stopper nu helt med selv at producere sport. Stationens sportschef Jan la Cour må se sig om efter andet arbejde.
Internt på TV 2 Radio har der indtil nu været store forventninger til, at det skulle lykkes Jens Rohde at overtage DR's fodboldrettigheder, men programchef for TV 2 Radio Suzanne Moll siger nu til Berlingske Tidende, at man har droppet idéen om et SAS Liga-sportsmagasin - en slags kopi af 'Sport på 3eren'.

Det er ikke kun planerne om en sportssøndag, der er droppet. TV 2 Radio stopper også helt med at producere sportsnyheder i forbindelse med nyhedsudsendelser. Fra. 1. september bliver det i stedet TV 2 Sporten, der skal lave disse korte sportsnyheder på TV 2 Radio.

"Vi har lavet en samarbejdsaftale med TV 2 Sporten og kan frit benytte deres eksperter. Men sport skal have et vist niveau, før vi gør noget ud af det. Dét er ikke der, vi lægger kræfterne lige nu", siger Suzanne Moll til Berlingske.

Så vidt radionyt.com erfarer indebærer kursskiftet på TV 2 Radio, at sportschaf Jan la Cour, der blev hentet til TV 2 Radio fra Jyllands Posten, er blevet bedt om at finde et andet job. Jan la Cour arbejder fra TV 2 Radios studie på TV 2 i Odense.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -