Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM - nu med slankekur
Fredag 13. februar 2004
Af Karsten Jensen
 
Seks af Radio 100FMs lyttere vil i løbet af de næste 100 dage sammenlagt smide 100 kg. Lars og Sille følger deltagernes kamp mod vægten
Da de seks personer tidligere i går blev vejet på elefantvægten i Københavns Zoologisk Have, lød den samlede kampvægt på 684 kg. Når holdet mødes igen til vejning den 20. juni er planen altså, at vægten skal stå på 584 kg. Det betyder, at hver deltager i gennemsnit skal tabe næsten 17 kilo i løbet af de næste godt og vel fire måneder.

Midlet til det hurtige og forhåbentligt vedvarende vægttab er masser af motion og en personlig kostvejledning for hver af de medvirkende.

Sille Roulund, der er den ene af de to værter på programmet ’Sille og Lars’, fortæller at ideen til projektet opstod, da de to værter tidligere arrangerede et rygestopkursus for lytterne.

”Det var en bragende succes. Tre af de fire deltagere holdt op med at ryge. Og så fik vi blod på tanden til endnu et projekt i det gode helbreds navn. Denne gang var det altså de overflødige kilo, der skulle bearbejdes”, griner Sille.

De seks deltageres bestræbelser vil kunne følges både i radioen og på hjemmesiden. Og som om det ikke satte pres nok på dem, har de modtaget en udfordring fra seks lyttere i Vordingborg, der kalder sig Tøserne fra Vordingborg. De mener nemlig, at de i løbet af den samme periode kan tabe mere end Radio 100FMs slankegruppe.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -