Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hampepartiet i lokalradionævn vil kun støtte radioer der går ind for fri hash
Mandag 10. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Københavnske lokalradioer kan kun regne med økonomisk tilskud fra Kulturministeriet, hvis de er tilhængere af fri hash. Sådan bliver det i hvert fald, hvis det står til Hampepartiets repræsentant i det køben-havnske lokalradionævn. Hampepartiet har sendt en mail til de græsrodsradioer, der har søgt om økonomisk tilskud, og skriver at man må kende radioernes holdning til fri hash; kun de lokalradioer, der er tilhængere af fri hash, kan regne med Hampepartiets opbakning til økonomisk tilskud.
Hampepartiet fører iflg. dets hjemmeside en rendyrket og snæver "hampepolitik", og det betyder, at politik KUN drejer sig om legalisering af cannabis. Det er ganske enkelt det ENESTE "hampepolitikeren" må snakke om.

Partiets første opgave har været at få hampepolitikken ind i det magtfulde organ Radio og TV rådet som Hampepartiet sidder i, hedder det videre på partiets hjemmeside.

Det er Klaus Trier Tuxen, formand for Hampepartiet i Danmark, der sidder i det lokale radionævn. Han fortæller, at man har bedt om et svar fra alle radiostationer, der søger tilskud, om de siger ja eller nej til en legalisering af cannabis.

Det er det eneste parameter partiet må operere efter. "Hvis de siger ja, vil vi stemme for at de får tilskud. Hvis de siger nej vil vi stemme imod de får tilskud, og hvis de stemmer blankt stemmer vi ligeledes blankt", skriver Hampe-formanden.

Partiet har allerede fået svar fra to lokalradioer, Den Grønne Kanal og Christiania Radio, som begge går ind for fri cannabis. Derfor vil Klaus Trier Tuxen stemme for at de får økonomisk støtte, når de ansøger på næste møde.

Man har også foreslået på et møde i lokalradionævnet, at der i retningslinerne for den lokale mediepolitik i København, skulle fastlægges, at der i sendetilladelserne fremover kræves, at radioerne skal snakke om cannabis i mindst 5 pct. af sendetiden.

Forslaget opnåede dog ikke flertal i det københavnske lokalradionævn.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -