Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Direktør Inge Bak og to kendte Radio 2- værter blandt de fyrede fra SBS
Mandag 28. november 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Direktør for Radioreklame A/S i Århus siden 1998 og dermed chef for SBS' aktiviteter i Århus, Inge Bak (billedet), og de to Radio 2 værter, Flemming Bech og Jens Christian - der har været med i de sidste omkring 20 år - er blandt de afskedigede i SBS Radio i dag erfarer radionyt.com.
Inge Bak bekræfter overfor radionyt.com her til aften, at hun i dag fik besøg af adm. direktør for SBS Radio, Henrik Knaack, på kontoret i Århus - og at han havde en fyreseddel med. Hun pakkede derefter sine ting, fik sagt farvel til kollegaerne og var derefter fritstillet.

"Ja, det kom som en overraskelse", siger Inge Bak, men tilføjer, at der med nedlæggelsen af de lokale nævn nok ikke fremover vil være så meget behov for det lokale - og det er netop noget af dét, hun har arbejdet for.

Inge Bak har stået i spidsen for SBS' og Århus Stiftstidende's radioaktiviteter siden slutningen af 1998, og før det var Inge Bak direktør for Radio Viborg.

Udover Inge Bak blev studieværten Kato fyret i Århus. Dermed er der kun 4 sælgere, en administrativ medarbejder og en nyhedsvært tilbage i Århus.

Radionyt.com erfarer også, at de to kendte Radio 2 værter - der oprindeligt kom til SBS efter SBS' overtagelse af Clear Channel (og dermed Radio 2 / Uptown FM), Flemming Bech og Jens Christian Thonbo er blandt de afskedigede i dag. Flemming Bech sendte aftenradio, mens Jens Christian stod for fladen 9-15 på Radio 2, og i dag var der blot non-stop musik i Jens Christians sendetid.

Derudover er Ole Møgdal fra The Voice Freakshow fyret.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -