Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Horsens giver overskud for første gang – og lytterne strømmer til
Mandag 7. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det går rigtigt godt for Radio Horsens. For første gang giver radioen overskud - og lytterne er vilde med radioens programmer efter Allan Henriksen kom til stationen og ruskede op i den gamle stations programflade. Radio Horsens har størst fremgang af alle landets radiostationer i den lokale dækning set i forhold til samme periode sidste år.
Igennem de seneste 4 år har omkring 19-24 % af en befolkningen i Horsens hver dag stillet ind på Radio Horsens. I 4. kvartal 2000 voksede dette tal til 30,5 % og iflg. Gallup har radioen nu en dækning på 35.0 % - det højeste siden 1993. Hver dag stiller 34.000 personer ind på Radio Horsens.

Direktør for Radio Horsens, Peter Friis, tilskriver radioens nyansatte programchef Allan Henriksen æren for den flotte fremgang. ”Han er både ambitiøs, kreativ og ihærdig”, siger Peter Friis om Allan Henriksen, der kom fra Radio Silkeborg. Under Allen Henriksens ledelse er der gennemført mange nye idéer, og han har formået at motivere medarbejderne på en god måde, siger Friis til radionyt.com.

Radio Horsens er ejet af Horsens Folkeblad og Peter Friis er udover direktør for radioen tillige økonomidirektør for Horsens Folkeblad. Han er derfor ganske tilfreds med den økonomiske udvikling på radioen, som han betegner som ”ganske fornuftig”. Radio Horsens gav nemlig i 1. kvartal 2001 for første gang overskud. Ganske vist på beskedne 65.000 kr., men det er dog langt bedre end for et par år siden, hvor man et år måtte notere et underskud på 650.000 kr.

”Radioen skal ikke være generere et større økonomisk resultat, men skal omvendt heller ikke belaste avisen økonomisk. Det skal bare hænge sammen”, siger Peter Friis videre. Sidste år var der et lille underskud på Radio Horsens på 65.000 kr.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -