Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny dansk netradio satser på nye artister
Fredag 2. juni 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DanceGate Radio er navnet på en ny dansk netradio. Formatet er først og fremmest trance og harddance, og der spilles artister fra hele verden, som endnu ikke har udgivet musikken. DanceGate sender døgnet rundt - nonstop - på nær fredag og lørdag aftener, hvor der er vært på. Mike Olsen, der driver den nye radiostation, fortælller til radionyt.com, at man er helt nystartede og at man endnu ikke er færdige med programfladen endnu.
DanceGate Radio finder musik til stationens sendeflade indenfor genrerne dance, harddance, trance og hardstyle ved at søge rundt på internettet efter artister, som ikke har udgivet cd endnu. Mike Olsen fortæller, at man på den måde hurtigt og nemt finder ud af, at der er mange tusinde gode artister, som endnu ikke er blevet opdaget af pladeselsaberne mm.

Musikere har også mulighed for selv at uploade musik uden beregning til radioen - nemt igennem radioens hjemmesde, hvorefter DanceGate Radio lytter det igennem og melder tilbage, om det vil blive spillet på stationen.

Idéen er at lave en radiostation for netop alle disse musikere og kunstenere, der (endnu) ikke er kendte, og ambitionen er, at gøre det på et så højt plan som mulig, sådan at f.eks. pladeselskabsfolk vil stille ind og lytte efter nye spændende ting.

Mike Olsen påpeger, at man på radioens hjemmeside også har et chatrum, hvor der er mulighed for at diskutere de forskellige numre og ikke mindst hjælpe hinanden.

Endnu sendes der næsten kun non-stop musik, men Mike Olsen håber snart, at der kommer flere værter til. Han siger: "Vi arbejder dag ud og dag ind på, at få vores radio op at køre, hvilket vi er sikre på at det nok skal komme, så vi kan komme til at spille live hver dag".

DanceGate Radio kan aflyttes her: http://www.dancegate.net


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -