Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radios lyttere gav penge til velgørenhed
Torsdag 27. marts 2008
Af Karsten Jensen
 
Da TV 2 Radio fem dage i træk sendte programmet ’Alletiders Påske’, lykkedes det at indsamle 79.800 kr. til velgørenhed. I ’Alletiders Påske’ donerede kendte mennesker nogle af deres private ejendele, som i pro- grammet blev bortauktioneret til et velgørende formål, der var valgt af den kendte selv.

Værterne - Camilla Miehe-Renard og Torsten Ulrik Christiansen – var hjemme hos den kendte, og lytterne skulle, inden auktionerne gik i gang, gætte identiteten på dagens hovedperson.

Den erfarne vært Torsten Ulrik Christiansen udtrykker stor glæde og begejstring over lytteropbakningen til ’Alletiders Påske’:

”Det var dejligt at mærke, at folk forstod, at det her gik til en god sags tjeneste. Lytterne deltog velvidende, at de skulle støtte et godt formål og ikke for nødvendigvis at gøre en god handel.”

Skærtorsdag gik Camilla, Torsten og auktionsleder Nille for første gang i luften med ’Alletiders Påske’, og inden påsken var forbi, havde Sussi og Leo, Dennis Knudsen, Charlotte Bircow, Rasmus Bjerg og Kira Eggers alle bortauktioneret personlige effekter.

Dagens hovedperson fortalte historien om de valgte ting, og lytterne var herpå aktive med buddene. F.eks. gik Leos pibe for 3.200 kr., en fræk corsage fra Kiras klædeskab for 5.000 kr. og en kaffeslabberads med Rasmus Bjergs TV 2 Radio-figur ’Peter Kok’ for 10.000 kr. Det indsamlede beløb blev fordelt mellem Psykiatrifonden, Julemærkefonden, Plus Camp (børn med kost- og vægtproblemer), Oasa-dk (støtter dyrs forhold) og Børns Vilkår.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -