Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Million-underskud på MixFM
Tirsdag 9. marts 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
MixFM, der er hjemmehørende i Holbæk, men som efterhånden breder navnet ud over en stor del af landet, har i det seneste regnskabsår et underskud på 3 mio. kr., og gælden er vokset til 9.4 mio. kr., skriver Holbæk Amts Venstreblad i dag. På trods af underskudet ser direktør og bestyrelsesformand Nico Sparboom optimistisk på fremtiden.
MixFm blev startet i foråret 2001 og det netop aflagte regnskab er for perioden 1. oktober 2002 til 30. september 2003. Bruttoresultatet er et underskud på 1.2 mio. kr - mod et overskud på 8.000 kr. i sidste regnskabsperiode.

Egenkapitalen er nu nede på minus 5.2 mio. kr. mod minus 2.2 mio. kr. i sidste periode.

Iflg. påtegningen fra MixFM's revisor, er "selskabets fortsatte eksistens afhængig af hovedlångivers fortsatte kreditgivning. Långiver har dog tilkendegivet fortsat kreditgivning samt etablering af yderligere kredit om nødvendig".

Venstrebladet skriver videre, at det er uklart, hvem hovedlångiveren til MixFM er, og avisen hæfter sig ved, at en post i regnskabet på 7.4 mio. kr. er anført som "øvrige lån".

Det er firmaet BSCH Invest, der har B-anparterne i MixFM ApS, og Nico Sparboom Holding ApS, der har A-anparterne. BSCH Invest har Henrik Hansen, Vipperød, som adm. direktør, og han driver bl.a. D.B.R. Rengøring.

Nico Sparboom siger til Venstrebladet: "Vi er godt tilfredse med resultatet, og vi har i dag en masse muligheder, som ikke mange andre lokalradioer har. Vi har udvidet med større hast, end vi havde regnet med".

Underskuddet forklares med, at selskabet har etableret sig som landsdækkende radiovirksomhed. Der findes i dag lokale radiostationer i Pandrup, Kolding, Haderslev, Odense, Frederiksværk, Birkerød, Hornsherred og Kalundborg udover Holbæk - der sender under navnet MixFM. Og et par nye er på vej.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -