Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Stor TV 2 Radio indsats mod brystkræft
Fredag 19. oktober 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I hele efterårsferien har man om eftermiddagen på TV 2 Radio kunnet høre programmet 'Støt brysterne på TV 2 Radio' - bestyret af Katrine Hertz Mortensen - hvor der har været fokus på brystkræft og hvor der er blevet samlet penge ind til kampagnen af samme navn. Og det er gået helt forrygende. TV 2 Radios lyttere har bidraget med hele 40 pct. af de indsamlede midler i Kræftens Bekæmpelses kampagne.
Programvært Katrine Hertz Mortensen har guidet lytterne gennem tre daglige timer, som - trods det alvorlige emne - blev sprudlende radio. Hver dag har et par hjælpere gæstet programmet og gjort deres for at bidrage til indsamlingen: Anna Thygesen, Trine Gregorius, Jan Gintberg, Hanne Bech Hansen, Per Larsen, Claus Elming, Robert Hansen, Pernille Højmark og Birthe Kjær har alle været forbi studiet.

Det var med lettere bæven, at de nye drenge og piger i klassen kastede sig over opgaven. Ville det lykkes at samle nok penge ind til, at det rigtig battede noget? Ville virksomhederne være med, når det er efterårsferie?

Svaret blev heldigvis et flot "ja".

Efter første sendedag på 25.000 nået. Og siden gik det slag i slag. Et hav af firmaer har med Bodum, Peter Asschenfeldt og Essex Invest i spidsen bidraget med mellem 1.000 og 125.000 kroner - andre har doneret gaver til kræftafdelingerne på Odense og Herlev sygehuse, og i den mere kuriøse ende donerede Klaus Pagh den amerikanske talkshow-konge Larry Kings signerede seler, som blev solgt via Bruun-Rasmussens auktioner for 4.300 kroner.

TV 2 Radio takker firmaerne og ikke mindst kanalens lyttere, som via hundredevis af sms'er og e-mails sørgede for, at det endelige resultat til 'Støt Brysterne' blev kr. 687.000.

TV 2 Radio er dermed - sammen med de gavmilde lyttere - en suveræn nummer 1 blandt Kræftens Bekæmpelses indsamlere og tegner sig for 40 procent af hele indsamlingen.

Det var derfor med stolthed, TV 2 Radio kunne overrække checken til Kræftens Bekæmpelse. Direktør for Kræftens bekæmpelse, Arne Rolighed, udtaler: "Det er en helt fantastisk indsats TV2 Radio, Jeres værter og lyttere har ydet ugen igennem. Forrygende engagement, forrygende radio - og et forrygende resultat. I er med til at gøre en forskel. Og I er med til at gøre det muligt for Kræftens Bekæmpelse at hjælpe de alt for mange kræftpatienter, vi har i Danmark."

Indsamlingen på www.stoetbrysterne.dk fortsætter måneden ud.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -