Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Days 04 med ’lyd-tilbud’
Fredag 12. december 2003
Af Karsten Jensen
 
I øjeblikket arbejdes der på højtryk for at give deltagerne af Radio Days 04 en bred vifte af forskellige tilbud. Man kan blandt andet dyste på ord.
Radio Days har oprettet et ’Speaker's Corner’, hvor man kan prøve sine talenter af som radiovært, dyste med kolleger i forskellige værtsdiscipliner, eller komme ud med et budskab, som trænger sig på. Man får en mikrofon til rådighed i to minutter, hvorefter bidraget kan høres i ’Speaker's Corner-højttalerne’.

Det bliver også muligt at tage på Radio Days Audio Tour: ’Stemmer i Huset’. Udstyret med hovedtelefoner bliver man ført igennem kontrol- og kedelrum, ventilations- og telefongange, imens en lydfortælling om Statsradiofoniens begyndelse tager form.

Radio Days lader det op til deltagerne at bestemme, hvad der skal ske i forumet ’Open Space’, der er tomme pladser i programmet. Her skal deltagerne selv arrangere et møde eller en session om noget, der trænger sig på.

Det store Studie 2 er omdøbt til ’Radiocentralen’. Her findes ti markedsstande, som tilbyder en bred vifte af forskellige radiorelaterede produkter, og en udstilling om den gamle danske piratradio Radio Mercur, som i 1958 udfordrede Statsradiofonien og myndighederne ved at sende underholdningsprogrammer og reklamer fra en position i Øresund. Ved samme lejlighed har man også oprettet en ’Café Mercur’, hvor der kan lyttes til radioperler.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -