Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Top-navne til Radio 100FM lanceringen
Mandag 10. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Danske og internationale top-kunstnere som bl.a. Sugababes og Zididada skyder Radio 100FM ”on air” ved en kæmpe lytterkoncert på Rådhuspladsen i København på lørdag den 15. november. ”Der er lagt op til et brag af en folkefest for de mange lyttere, der igennem de seneste par måneder har hjulpet os med at finde de rigtige studieværter, det rigtige navn for stationen og den rigtige musik,” siger Jim Receveur, administrerende direktør for Radio 100FM.
Umiddelbart inden live koncerten kl. 16.00 byder morgenværterne Andrea Elisabeth Rudolph, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer velkommen. Derefter går Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Zididada og Sugababes på scenen og underholder i to timer.

”Vi glæder os meget til at fejre åbningen af Radio 100FM med en lytterkoncert, og vi er stolte af at kunne præsentere så aktuelle og store kunstnere som Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Zididada og Sugababes. De er alle blandt lytternes favoritter,” siger Jim Receveur, der først på selve dagen vil præsentere endnu et internationalt band til koncerten.

Efter Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Zididada og Sugababes har været på scenen, åbner Radio 100FM officielt med et internationalt band, der sender radioen ”on air” med live musik og et brag af et gigantisk festfyrværkeri fra toppen af Rådhusspiret. Denne åbningsceremoni overværes af blandt andre kulturminister Brian Mikkelsen og af forretningsmanden John de Mol, der er investoren bag den nye Radio 100FM.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -