Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Morgenradioshow på Globus stopper
Torsdag 27. maj 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Globus’ morgenshow 'Vækkelses- prædikanten & Hans Disciple' med Freddy Fey og Anders Bock stopper efter fire succesfulde sæsoner. Og det sker med manér. I programmets sidste 6 ugers levetid drages der på "det sidste korstog".

Fra mandag den 31. maj til og til og med fredag den 9. juli sender 'Vækkelsesprædikanten & Hans Disciple' fra en række forskellige steder i det syd- og sønderjyske, bl.a. TV Glad i Esbjerg, Skærbæk fritidscenter, Skærbæk Open-air, Hjemsted oldtidspark og TUC i Vejen

I uge 27, som er den sidste uge med morgenshowet på Radio Globus sendes fra Rømø Familiecamping. Her skal de to værter bl.a. dagligt dyste mod dette års Paradise Hotel deltagere.

Det hele slutter fredag den 9. juli, hvor der bl.a. kommer en helikopter - og smider præmier ud for over 100.000 kroner, og om aftenen sluttes det hele af med, hvad der fra Radio Globus kaldes en gigantisk fest på en af Rømøs diskoteker.

"Det har krævet mange og svære overvejelser at komme frem til, at det var nu, at programmet skulle slutte," fortæller ankermand på morgenshowet Freddy Fey og forsætter "men da min kære kollega Anders Bock har valgt at studere i en periode og dermed forberede sig på sit kommende voksenliv, var det et meget godt tidspunkt at tænke i nye baner. Så derfor er konklusionen blevet, at jeg fortsætter efter sommerferien med at være morgenvært," siger Freddy Fey.

"Jeg vil også stadig være 'Vækkelsesprædikanten' - dog uden Disciple. Der vil blive ændret en smule i konceptet, men jeg er jo trods alt stadig Freddy, og det bliver jo svært at ændre på," siger han.

"Nu glæder vi os begge to til at få taget ordentlig afsked med programmet, og samtidig få sagt tak til de mange mennesker, som har været involveret på den ene eller anden måde gennem årene. Det er alle dage fra 06-10" - med mindre de to herrer annoncerer andet og det er sket før!



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -