Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio SLR beholder sendetilladelse på Møn
Lørdag 27. august 2005
Af Thomas Nielsen
 
En langvarig strid om mængden af lokalt indhold i radioudsendelserne er afgjort af Radio- og tv-nævnet. Radio SLR kan - via Radio Møn - fortsætte med at sende på øen.
Radio SLR, der har en networking-aftale med Radio Møn, kan fortsat sende på Møn, efter at Radio og tv-nævnet har afgjort, at der ikke er grundlag for at inddrage radioernes sendetilladelse.

Det lokale radionævn på Møn har ellers forsøgt at få sendetilladelsen inddraget fordi nævnet finder mængden af lokalt indhold i radioudsendelserne er for lille.

Da Radio Møn for halvandet år siden - gennem en networkingtilladelse - gav Radio SLR lov til at sende på Møn, stillede det lokale nævn bl.a. den betingelse, at Radio Møn skulle forpligte sig til at bringe nyheder og servicemeddelser fra Møn på faste tidspunkter to gange dagligt. Den betingelse mener nævnet ikke er overholdt, så derfor har man truet stationerne på deres fælles sendetilladelse.

Lederen af Radio Møn, Verner Larsen, forstår godt nævnets ønske om mere lokalstof.

"Men det er der bare ikke kapacitet til. Vi bringer nyheder når der er nogen", siger Verner Larsen til Sjællandske Medier.

Radio Møns og Radio SLRs sendeflade er i høj grad møntet på de yngre lyttere, og radioen modtager ikke meget stof der kan benyttes til servicemeddelelser. Derfor er Radio SLRs leder, Steffen Stenbæk, tilfreds med at der endelig er sat punktum i sagen:

"Lokalradionævnet på Møn har nu to gange forsøgt at få inddraget Radio SLRs sendetilladelse med henvisning til at vi sender for lidt lokalt. To gange har vi brugt tid og kræfter på at at tilbagevise nævnet gennem optagelser, redegørelser og opgørelser over nyheder m.m. Formanden for nævnet har ikke én eneste gang forsøgt at ringe op for at få en snak om sagen", siger Steffen Stenbæk.

Nævnsformand Niels Busch-Jensen tager den centrale afgørelse til efterretning, og agter ikke at gøre mere i sagen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -