Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Erik Kirk har selv sagt op på Radio 3
Fredag 4. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Direktør for Radio 3, Steen Mogensen, afviser historien om at Erik Kirk skulle være blevet fyret fra Radio 3 med omgående virkning. Han betegner historien, der stammer fra Eastcoast FM i Nyborg, som "den værste gang sludder og helt uden hold i fakta". Sagen er at Erik Kirk selv har sagt op - for tre måneder siden - i fuld forståelse med Radio 3's ledelse og fordi Erik Kirk hellere vil arbejde med tv end udelukkende med radio.
Steen Mogensen oplyser, at Erik Kirk blev pr. 1. august 2002 ansat på Radio 3 - med henblik på at få organiseret Radio 3 Sporten. Det var Eriks store viden om den fynske sport, der var udslagsgivende for valg af ham som sportschef for Radio 3 Sporten.

Erik Kirk ydede et stort stykke arbejde i denne proces, og formåede på mindre en en måned at få en slagkraftig sportsredaktion med 30 medarbejdere op at stå, fortæller Steen Mogensen videre.

Erik havde inden han kom til Radio 3, de seneste 10 år arbejdet med fortrinsvis TV-49 Sporten, og i mindre grad og sideløbende med Radio 49 sporten. Allerede inden Erik blev ansat på Radio 3 gjorde han opmærksom på, at det er tv der "tænder" ham, og at han ikke kunne forestille sig udelukkende, at skulle arbejde med radio over en længere periode.

Erik Kirk blev først i det nye år kontaktet af TvDanmark, der ønskede Erik som sportschef. Erik var interesseret i jobbet og spurgte herefter Steen Mogensen, hvordan han stillede sig. Da Eriks mission med Radio 3 Sporten var fuldført til alles tilfredshed, havde Radio 3 direktøren ingen ønsker om at stoppe Eriks ønske om, at vende tilbage til tv mediet, og modtog i fuld forståelse hans opsigelse.

Der er med andre ord ikke slet tale om, at Erik Kirk er blevet fyret af Radio 3.

Steen Mogensen siger: "Erik Kirk er en højt respekterede personlighed på Radio 3 og i den fynske sportsverden i øvrigt. Og hvad angår kvaliteten, så produceres der i gennemsnit ca. 18 timers sport på Radio 3 hver uge. Radio 3 Sporten er nu uden sammenligning Fyns førende sportsredaktion med reportage-dækning fra alle interessante kampe med fynsk deltagelse inkl. Superligaen i fodbold."

Steen Mogensen tilføjer - med henvisning til historien fra Eastcoast FM - at Radio 3 ikke er "Fyens Stiftstidendes radio". Fyens Stiftstidende, besidder 50 pct. af anparterne i det selskab der driver Radio 3, mens de resterende 50 pct. besiddes af Borkfelt Medie Production ApS.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -