Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio dropper 'P5'
Fredag 16. juli 2004
Af Thomas Nielsen
 
Efter at DR to gange har vundet over Sky Radio i P5-sagen i henholdsvis Fogedretten og Østre Landsret, har DR og Sky Radio nu indgået forlig i den såkaldte justifikationssag i Sø- og Handelsretten.
DR fik den 13. november 2003 nedlagt fogedforbud mod Sky Radios brug af navnet "Sky Radio P5", idet varemærket P5 tilhører DR. Fogedforbuddet blev stadfæstet af Østre Landsret den 3. marts 2004, efter at Sky Radio havde kæret afgørelsen. Et fogedforbud skal altid efterprøves ved en justifikationssag, og det er i denne at Sky Radio nu har indgået et forlig med DR.

Ved forliget forbydes Sky Radio at anvende DRs varemærke "P5" alene og navnet "Sky Radio P5" som kendetegn og varemærke i forbindelse med markedsføring, salg, produktion, udsendelse og drift af radiovirksomhed i Danmark. Ligeledes forbydes Sky Radio at bruge domænenavnet skyradiop5.dk. Sky Radio betaler herudover et beløb til DR. Parterne har aftalt at forligsbeløbet er fortroligt.

DRs radiodirektør Leif Lønsmann, der vidnede mod Sky i både fogedretten og landsretten, er tilfreds med udfaldet af sagen:

- Det er vigtigt, at DR ikke forveksles med de kommercielle radiostationer. Derfor var det uacceptabelt, at Sky Radio bevidst markedsførte sig under DRs navn. Nu ved lytterne, at Sky Radio ikke er en del af DR-familien. Og vi garanterer til gengæld Sky-fri radio fra DR i fremtiden, tilføjer Leif Lønsmann.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -