Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio integreres grundigt i TV 2 ledelse
Mandag 25. september 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 vil indføre en struktur, der bl.a. praktiseres i MTG og Metro International og som betyder, at ledere refererer til flere chefer, typisk en fagchef og en højere placeret administrativ chef. TV 2 Radio's stab får således flere referencepunkter. Det oplyser MediaWatch, der samtidigt afslører, at det fortsat er uklart, hvor den nye radiostation skal have hovedkvarter.
"Jeg refererer til direktør Per Mikael Jensen," siger TV 2s radiodirektør Jens Rohde og Rohdes kommende salgschef vil skulle refere til både TV 2s salgsorganisation, formentlig Peter Olafsson, og til Jens Rohde selv. Radioens kommende programchef vil skulle refere til Rohde og til TV 2s indholdsdirektør - Palle Strøm.

"Det er et system, der fungerer godt i Metro International, som jeg har god fidus til. Det sikrer, at beslutninger bliver diskuteret bedre igennem," siger Jens Rohde.

Strukturen er almindelig i internationale virksomheder, skriver MediaWatch videre. Ulempen er, at det kan være vanskeligt at være leder i en struktur, hvor der konstant kan kan være større eller mindre konflikter om kompetence, men fordelen er, at nye tiltag og idéer får en ekstra chance, når flere øjne ser på dem.

Jens Rohde oplyser i øvrigt til MediaWatch, at det fortsat ikke er klart, hvor radiokanalen skal have hovedkvarter. Alle løsninger er under overvejelse. Radiostationen kan tænkes baseret på Teglholmen i København - med en stab i Odense. Eller på Københavns Hovedbanegård - sammen med produktionen af TV 2s underholdning/aktualitetsprogrammer, og den idé appellerer også til Jens Rohde.

"Hovedbanegården er et omdrejningspunkt for hele Danmark, ikke bare København," siger Rohde, der understreger, at han ikke vil lancere en købehavner-radio.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -