Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Christiane Schaumburg-Müller holder pause på 'Morgenfabrikken'
Torsdag 15. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
Christiane Schaumburg-Müller, der sammen med Uffe Holm og Martin Veltz har vækket danskerne hver morgen på The Voice i programmet 'Morgenfabrikken', holder nu pause fra radio for at indspille ny sæson af '2900 Happiness'.
I august 2008 sendte Uffe Holm, Martin Veltz og Christiane Schaumburg-Müller morgenradio sammen for første gang. Siden har trioen sendt mange timers underholdene indslag ud i æteren og vækket flere hundrede tusinde lyttere med humor og højt humør. Men andre pligter kalder for den ombejlede skuespillerinde Christiane Schaumburg-Müller, der til foråret atter befinder sig på settet til en ny sæson af tv-serien '2900 Happiness'.

”Christiane har altid været god for et godt grin og et stort smil i 'Morgenfabrikken', og det er også derfor, at vi har fundet en løsning der gør, at hun stadig får mulighed for at medvirke som fast ugentlig gæst med sin feature 'Fransk med Christiane'”, siger programchef for The Voice, Lasse Roldkjær.

Uffe Holm og Martin Veltz fortsætter uden en fast kvindelig medvært. ”Det her har givet os en mulighed for at justere programmet, og vi har allerede nu foretaget nogle ændringer og indført nye features for at styrke programmet på comedysiden, så det i højere grad dækker de behov der er i markedet…og vi har endnu et par overraskelser i ærmet til lancering i februar,” siger programchef for The Voice, Lasse Roldkjær.

De to komikere kører en humoristisk ping-pong kombineret med telefonfis som ”Kan du få din mor til at bande på et minut”, og ”Syg på det forkerte job”, hvor Uffe ringer til uskyldige arbejdspladser i Danmark med en sygemelding og lover dem bål og brand, såfremt hans arbejde ikke varetages af en anden, og et sandt opgør med den danske retskrivningsordbog i ”Ring, stav og vind”, hvor den ordblinde Uffe Holm staver sig gennem fremmedord i direkte kamp med lytterne.

Christiane vil i de kommende to uger være vikar for Uffe Holm, mens han er på ferie. ”Jeg kommer til at savne det gode selskab og det at formå at grine allerede inden klokken har slået seks nul dut. Dog er jeg stadig fast tilknyttet 'Morgenfabrikken', da jeg skal være fast gæst en gang i ugen. Så de to herre slipper ikke helt for mig endnu,” slutter hun.

'Morgenfabrikken' sendes alle hverdage fra kl. 06-09. Det bedste fra 'Morgenfabrikken' kan høres hver søndag fra 12-14.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -