Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


City FM - ny radio på Vestsjælland
Torsdag 24. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Til sommer får Vestsjælland en ny radiostation med navnet City FM. Lokalradio- og tv nævnet for Slagelse, Hashøj, Fuglebjerg, Gørlev, Høng og Dianalund har nemlig givet sendetilladelse pr. 1 juli til 'Vestsjællands Nærradioforening'. Det er Steffen Jensen (billedet), der er formand for den nye radio, der vil sende fra Slagelse - og som vil få "den bedste pop og rock" på programmet - 24 timer i døgnet. Samtidigt vil City FM holde lytterne opdaterede med de seneste nyheder fra morgen til aften.
Steffen Jensen har arbejdet med radiomediet i næsten 10 år. Senest har han arbejdet som musikchef, nyhedsredaktør og studievært på Radio Upstairs i Roskilde. Samme stilling har han tidligere haft på Radio SLR i Slagelse.

”Vores primære målgruppe er det voksne publikum, fordi det typisk er folk som har mange penge mellem hænderne, hvilket gør reklametid på radioen yderst attraktiv for store og små virksomheder på Vestsjælland”, siger Steffen Jensen til radionyt.com.

Underholdning og lokalstof er noget som City FM vil vægte højt. Hver morgen fra 6-10 vil der være nyheder og vejrudsigt hver halve time.

Radioens får som sit primære dækningsområde Slagelse, Hashøj, Høng, Gørlev, Dianalund, Sorø, Skælskør og Korsør, og Steffen Jensen oplyser at den nye radiostation kommer til at sende på 95.6 MHz fra Hashøj og 106.9 MHz fra Høng.

Den nøjagtige dato for radioens officiele start er ikke fastlagt endnu, men der arbejdes ud fra at starte omkring slutningen af industriferien.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -