Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jesper Sehested Lund udnævnt til bestyrelsesformand for Talpa i Danmark
Onsdag 10. september 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Jesper Sehested Lund (38) tiltræder den 1. januar 2004 posten som bestyrelsesformand for Talpa Radio Inter-nationals danske selskaber. Dette oplyser bestyrelses-formand og CEO for Talpa Radio International Erik de Zwart. I sin nye rolle får Jesper Sehested Lund det over-ordnede strategiske ansvar for Talpa Radio Internationals aktiviteter i Danmark. Hans primære opgave bliver at sikre de vigtige strategiske tiltag for Talpas nye radiostation i Danmark i tæt samarbejde med radiostationens danske adm. direktør, som udnævnes snarest, samt med ledelsen af Talpa Radio International.
I anledning af udnævnelsen udtaler Erik de Zwart: "Jesper Sehested Lund har et nært kendskab til samt en stor forståelse af det danske medielandskab. Hans erfaringer er uvurderlige i hele processen omkring implementeringen af den overordnede strategi for virksomheden i Danmark. Jespers kompetencer som strateg og erfaren leder, kombineret med hans effektivitet som forretningsmand, gør ham til en suveræn kandidat til positionen som bestyrelsesformand for Talpas kommende aktiviteter i Danmark".

Jesper Sehested Lund siger i forbindelse med udnævnelsen "Det kommercielle radio marked i Danmark er stadig i sit vordende stadie. FM5 og den nye Talpa station i Danmark, som sender på FM6, markerer begyndelsen på en ny æra i den danske medie historie. Jeg er begejstret for, at jeg gennem rollen som bestyrelsesformand for Talpa Radios aktiviteter i Danmark, får mulighed for at spille en vigtig rolle i den kommende udvikling af det danske radio marked. De professionelle og erfarne folk hos Talpa Radio International har allerede succes med deres station Noordzee FM i Holland, som er et af de mest konkurrence betonede markeder i Europa. Jeg ser frem til at kunne drage nytte af deres store viden i det kommende slag om de mange danske radiolyttere".

Jesper Sehested Lund har i fem år været administrerende direktør for TvDanmark og SBS Broadcast Danmark A/S. Her havde han ansvaret for de to landsdækkende tv-stationer, TvDanmark 1 og TvDanmark 2 samt de tre radiostationer The Voice, Pop FM og Kiss FM. Jesper Sehested Lund har endvidere været administrerende direktør for Nordisk Radio Reklame A/S, som varetager SBS´ radiointeresser i Danmark. Når Sehested Lund først tiltræder jobbet som bestyrelsesformand for Talpa den 1. januar er det, iflg. dagbladet Børsen, pga. en konkurrenceklausul med den tidligere arbejdsgiver, SBS.

Talpa Radio International BV er en nederlandsk radiokoncern, som ejes af John de Mol. Virksomhedens strategi om international ekspansion blev for nylig understreget bl.a. med købet af FM5 i Danmark i juni 2003. I Nederlandene ejer Talpal to andre succesfulde radiostationer: Noordzee 100.7FM og Radio 10FM. For nyligt annoncerede Talpa Radio International, at man vil starte en ny, jazz-baseret radiostation i Nederlandene - i samarbejde med North Sea Jazz Festival, en af Europas største Jazz Festivaler.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -